Home

Betrokken bij de regio

Koninklijke Damstra Installatiegroep is al jaren een bekende naam in Noord-Nederland. Zowel in Friesland, Groningen als Drenthe hebben wij een goede band opgebouwd met onze klanten. Damstra voelt zich daardoor betrokken bij deze regio’s.

Dit laten we graag zien door verschillende activiteiten een financieel steuntje in de rug te geven. Van een nieuw tenue voor een sportvereniging tot hoofdsponsor van de Paardendagen en VV VIOD in Driezum. Damstra zet zich graag in voor de regio.

Wij krijgen dagelijks vele verzoeken om een evenement, een vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. Hoe goed sommige doelen ook zijn, Damstra kan helaas niet alle sponsorverzoeken honoreren. We hebben een beperkt sponsorbudget dat we gericht inzetten. Sponsorverzoeken kunnen via het contactformulier onderaan deze pagina worden ingediend. Wij beoordelen deze verzoeken en maken bewuste keuzes.

Sponsoring

Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

De Paardendagen Driezum – Wâlterswâld, georganiseerd door de Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld wordt ook wel “Hét mooiste evenement van Fryslân” genoemd en trekt elk jaar duizenden bezoekers naar de Friese Wouden.

Traditiegetrouw starten de Paardendagen op donderdag met de officiële opening. Op vrijdag is het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fantastische aangeklede hindernissen in de dorpen Driezum, Wâlterswâld en Damwâld de basis vormen voor het Kampioenschap. Als hoofsponsor hebben wij onze eigen hindernis. In 2023 is deze helemaal vernieuwd en kan zo weer jaren mee.

Op zaterdag (altijd de laatste zaterdag van juli) is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld.

Voetbalvereniging VIOD Driezum

De voetbalclub VIOD is nauw verbonden aan Damstra. Vanaf de oprichting in 1965 zat VIOD in het hart van de Damstra’s. Menig familielid heeft er gevoetbald of voetbalt er nog. Een sponsorschap kon toen natuurlijk niet uitblijven. VIOD is als dorpsvereniging zeer succesvol. Kampioenschappen op het veld en in de zaal, maar ook bekersuccessen hebben de vereniging een bepaalde status gegeven, die ook verwachtingen scheppen voor de toekomst. Als hoofdsponsor helpen wij graag mee om deze verwachtingen waar te kunnen maken.

Zaalvoetbalvereniging Libertas

ZV Libertas heeft grote plannen voor de toekomst, waaronder de wens om bij de beste vier teams van Nederland te horen, het opzetten van een herenteam in de competitie en het creëren van een zaalvoetbalacademie voor de jeugd. Als Koninklijke Damstra Installatiegroep zijn we trots om hierbij te helpen als hoofdsponsor.

Volleybalvereniging Kwiek

Onlangs heeft Damstra de dames van volleybalvereniging Kwiek 2 voorzien van nieuwe kleding en tassen. De kleding bevalt de dames goed en ze hebben hun eerste wedstrijd er al in gewonnen!

4 mijl Groningen

De Menzis 4 Mijl van Groningen is met tienduizenden hardlopers en toeschouwers het grootste loopevenement van Noord-Nederland. De 6,437 km lange route start op de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen. Sinds 2022 sponsoren wij dit evenement.

Sponsorverzoeken

Vul onderstaand formulier in voor uw sponsorverzoek.

Aanvragen sponsoring

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.