Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw elektrische auto? Wij geven u graag persoonlijk advies en stellen direct een vrijblijvende offerte voor u op.

Elektrisch rijden heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Er rijden steeds meer elektrische en hybride auto’s op de Nederlandse wegen. En dat is een slimme keuze, want elektrisch rijden is beter voor het milieu. Heeft u of krijgt u binnenkort een elektrische auto? Begin dan met een eigen laadpaal voor de deur en profiteer gelijk van de voordelen:

• Opladen wanneer het u past
• Altijd een beschikbare laadplek
• Voordeliger dan openbaar laden
• Mogelijk om met eigen zonne-energie te laden
• Nu of in de toekomst zonne-energie van uw eigen zonnepanelen opslaan in de elektrische auto

Damstra levert verschillende A-merken laadpalen en laadpunten. Hierbij heeft u de keuze uit een slimme laadpaal of Plug & Charge laadpaal. Onze adviseurs zijn graag bereid om bij u thuis advies te geven welk type laadpaal het meest geschikt is. Tevens wordt gecontroleerd welke aanpassingen er nodig zijn in de meterkast.

Beveiliging

Slimme laadpaal

Een laadpaal met een laadpas en backoffice, uitgebreide mogelijkheid voor inzicht in het verbruik en mogelijkheid tot declaratie bij de werkgever of eigen onderneming.

Projecten

Plug & Charge laadpaal

Een eenvoudige en daardoor voordeliger laadpaal met zo weinig mogelijk functies. Hierbij zit geen laadpas en is dus geen mogelijkheid tot declaratie bij de werkgever of eigen onderneming.

Projecten

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Teamleden

Mattie van der Meulen

Adviseur Duurzaam particulier
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.