Wagenparken verduurzamen in snel tempo. Werknemers en bezoekers willen hun elektrische auto op elk moment overal kunnen laden. Dus ook op kantoor.  Echter is elke parkeer locatie anders. Een laadoplossing op maat is daarom belangrijk. Wellicht is het mogelijk om met uw eigen zonne- energie te laden. Of later in de toekomt de zonne-energie van uw eigen zonnepanelen op te slaan in het wagenpark.

Er zijn dus vele mogelijkheden voor uw bedrijf.  De slimme en energiebesparende laadoplossingen zorgen tevens voor voordelen voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld:

• Opladen wanneer het u past
• Altijd een beschikbare laadplek
• Voordeliger dan openbaar laden
• Mogelijk om met eigen zonne-energie te laden
• Nu of in de toekomst zonne-energie van uw eigen zonnepanelen opslaan in de elektrische auto

Damstra levert en installeert uitsluitend  A-merken laadpalen en laadpunten. Hierbij heeft u de keuze uit een slimme laadpaal of Plug & Charge laadpaal. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag persoonlijk advies en stellen direct een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Projecten

Slimme laadpaal

Een laadpaal met een laadpas en backoffice, uitgebreide mogelijkheid voor inzicht in het verbruik en mogelijkheid tot declaratie bij de werkgever of eigen onderneming.

Projecten

Plug & Charge laadpaal

Een eenvoudige en daardoor voordeliger laadpaal met zo weinig mogelijk functies. Hierbij zit geen laadpas en is dus geen mogelijkheid tot declaratie bij de werkgever of eigen onderneming.

Projecten