Koninklijke Damstra Installatietechniek is gecertificeerde voor diverse laswerkzaamheden. Wij verrichten laswerkzaamheden voor zowel particulier als industrieel. Al onze laswerkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwaam personeel dat hiertoe opgeleid is.

Zowel op bedrijfs- als persoonlijk niveau is het verplicht om lasprotocollen en werkzaamheden te documenteren. Wanneer een bedrijf een audit krijgt vanuit een keuringsinstantie is deze verplicht om aan te tonen dat de lassers voldoen aan de kwaliteitseisen. Een Lasserkwalificatie (of LK) toont aan dat hij of zij bekwaam is om specifieke laswerkzaamheden op een goede en veilige manier uit te voeren.

Wanneer je in het bezit bent van een LK is het van belang om te zorgen dat deze actueel wordt gehouden. Bij Damstra wordt dit om de drie jaar getoetst door Weldmij. Alle bedrijven binnen de Koninklijke Damstra Installatiegroep zijn allemaal ruim gecertificeerd om de klant te garanderen dat wij op elk project werken met goedgekeurde materialen en zorgvuldig opgeleide mensen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Teamleden

John Hofte

Vestigingsleider
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.