Home

Installatiebedrijf met ruime ervaring en expertise op Ameland

Op zoek naar een installatiebedrijf op Ameland?

Koninklijke Damstra Installatietechniek is een betrouwbaar installatiebedrijf met jarenlange ervaring waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Koninklijke Damstra bieden we hoogwaardige installatietechnische oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze ervaring en expertise zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van installaties, service en onderhoud, duurzame techniek en zonnepanelen.

Bij ons gaat het niet alleen om de kwaliteit (vanzelfsprekend) van het geleverde werk, maar het gaat ook om innovatief meedenken, energiebesparing en de zekerheid voor onze klant. Van groot belang is het in kaart brengen van de behoefte en de eisen. Wij zijn hèt installatiebedrijf voor uw kleine en grote projecten op Ameland.

 

 

Over Damstra

Onze diensten op Ameland

Installatietechniek op Ameland

Als erkend installatiebedrijf leveren wij een breed scala aan installatietechnische oplossingen. Of het nu gaat om de werktuigbouwkundige of elektrotechnische installatiewerken zowel voor particulier of zakelijk, ons team van ervaren professionals staat voor u klaar.

Particuliere diensten zijn: Cv-systemen, Verwarming, Verbouwing, Ventilatie, Isolatie, Laswerkzaamheden en Beveiliging.

Zakelijke diensten zijn: Zwembadtechniek, Water en Sanitair, Warmtekrachtkoppeling, Renovatie, Logistiek, Laswerkzaamheden, Klimaatbeheersing, Keuringen, Elektrotechniek, Domotica, Centrale Verwarming, Data en Communicatie.

Duurzame Techniek op Ameland

Als voorstander van duurzaamheid bieden wij ook oplossingen op het gebied van duurzame techniek. Onze experts kunnen u helpen bij het implementeren van energiebesparende systemen, zoals Zonnepanelen, Warmtepompen en Laadpalen. Maar ook kunnen wij u adviseren over de financiering en subsidie mogelijkheden die er zijn in Duurzaamheid.

Op zakelijk gebied kunnen wij u helpen energie te besparen voor uw bedrijf met Zonnepanelen, Warmtepompen en LED-verlichting. Maar ook hier voorzien wij u graag van advies op gebied van financiering en subsidies. Samen op weg naar een duurzame toekomst!

Service en Onderhoud op Ameland

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw installaties in optimale staat te houden. Koninklijke Damstra heeft zijn eigen service- en onderhoudsdienst. De afdeling Service & Onderhoud is opgericht om uw systemen zoals Centrale Verwarming en Airco efficiënt en betrouwbaar te laten werken. Met regelmatig onderhoud en snelle respons op eventuele storingen, zorgen wij ervoor dat uw installaties altijd in topconditie zijn.

Als zakelijke klant van Koninklijke Damstra kunt u rekenen op een compleet dienstenpakket op het gebied van Service & Onderhoud. Onze diensten zijn: Regeltechniek, Onderhoud, Meerjaren Onderhoudsplanning, Koeltechniek, Keuringen, Inbedrijfstelling, Digitaal Klantportaal en Beheer op afstand. Uw onderhoud is in goede handen bij onze ervaren en deskundige servicemonteurs.

Logistiek en transport op Ameland

Om het proces compleet te maken, werken wij met ons eigen transport. Door dit in eigen handen te nemen als installatiebedrijf, zijn wij flexibeler en sneller op locatie op Ameland. Ook is onze logistieke tak beschikbaar voor derden. Voor speciaal en op maat gemaakt transport hebben wij ook de oplossing. Voorzien van de benodigde materialen en ondersteund door alle ontheffingen die vereist zijn. Wij zorgen ervoor. Naast het regelen van de logistiek zorgen wij ook voor de montage en demontage van de grote stellages en installaties. Het staat niet alleen, het werkt.

Renovatie op Ameland

Op het moment is een renovatie een goed alternatief voor nieuwbouw. Door de ruime ervaring zijn wij hèt installatiebedrijf voor uw renovatie. Het is voor ons dan ook geen probleem wanneer uw pand bewoond of in gebruik is tijdens de werkzaamheden. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke planning zodat u zo snel mogelijk weer comfortabel kunt wonen.

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? We laten het u graag zien!

Teamleden

Teake Damstra

Commercieel Directeur
Telefoon:
E-mailadres: