Storing? 0800 3234 234
  • Zakelijk
  • Particulier
Projecten

1220 zonnepanelen voor manage Mennoruiters in Burgum

In totaal zullen 1220 zonnepanelen worden geïnstalleerd worden op de rijhallen van manage van De Mennoruiters in Burgum. Het eerste gedeelte  hebben wij afgelopen week geïnstalleerd. De zonnepanelen worden verdeeld over 4 daken. Deze daken zijn onlangs volledig vernieuwd. De manage zal hiermee zo’n 360.000kWh groene stroom per jaar opwekken. Met dit zonnepark kan er dus een flinke duurzame impact worden gemaakt. Zo draagt de rijvereniging bij aan het produceren van groene energie.

Wij leveren en monteren hierbij een nieuwe compact station van 630KVA samen met een nieuwe hoofdverdeler. Als je veel energie nodig hebt en aangesloten wordt op het hoogspanningsnet van de netbeheerder, heb je een Transformatorstation nodig. Transformatorstations zijn er in verschillende soorten: Compact, Betreedbaar of Inpandig. Met een compact station kiest de manage voor een station dat weinig ruimte inneemt en perfect werk levert.

Dak- en windbelasting

Er worden 6 omvormers STP 50-40 van SMA geplaatst. Dit in combinatie met een onderconstructie van van der valk Solar systems. De montagesystemen voor zonnepanelen van Van der Valk Solar Systems zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen en wereldwijd geldende normeringen.

Exacte maatvoering

Om de exacte maatvoering van de daken te berekenen, hebben wij de daken van de manage, samen met Eyefly, ingevlogen met een drone.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw pand? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alle (on)mogelijkheden.