Projecten

zwembad It Gryn Stiens

Krijg je met dit warme weer in aantocht zin in een verfrissende duik? Wij hebben onlangs de luchtbehandelingskast en luchtkanalen vervangen bij zwembad It Gryn in Stiens.

Installatie luchtbehandelingskast zwembad
Op basis van het badoppervlak, watertemperatuur,  luchttemperatuur, luchtvochtigheid en de activiteiten in het bad is de juiste luchtbehandelingskast geselecteerd.  Hierdoor is de luchtkwaliteit van het zwembad geoptimaliseerd.

De juiste luchtvochtigheid is niet alleen een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat. Ook het gebouw lijdt wanneer het vocht niet voortdurend wordt afgevoerd.  De luchtbehandelingskast zorgt voor reductie en de regulering van de luchtvochtigheid om schade aan het gebouw voor te zijn.

Kunststof luchtkanalen
De was- en kleedruimtes hebben wij voorzien van kunststof luchtkanalen. Wij hebben gekozen voor kunststof door de hoge isolatiewaarde, waardoor het energieverlies door koude- en warmteoverdracht tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en beter bestand tegen vochtige of agressieve lucht die bij stalen luchtkanalen mogelijk corrosie veroorzaakt. Doordat het achteraf isoleren en het weerbestendig afwerken niet nodig was, hebben we de montagetijd tot een minimum kunnen beperken.

Elektrotechniek

H2 titel Hollen of anticiperen

Binnen Damstra is het hollen of anticiperen in plaats van hollen of stilstaan. Het jaar 2021 stond in het teken van ‘hollen’ maar ook voornamelijk anticiperen. Tekorten, veel inkopen waarmee wij de levertijden voor kunnen blijven, veel opslagcapaciteit, veel aanvragen door de hoge gasprijs en dat alles met een tekort aan vakbekwaam personeel. We pakken zoveel mogelijk op en aan, om er maar voor te zorgen dat onze klant tevreden is en blijft. Dat Damstra een familiebedrijf is, is in deze tijd een groot voordeel. Er zijn korte lijnen, een groot saamhorigheidsgevoel en we kunnen heel snel schakelen.

H3 titel

Sed pellentesque enim ut amet risus tellus pulvinar. Eu nascetur magna neque volutpat nunc arcu. Vel bibendum scelerisque et massa ut. Scelerisque non, ornare adipiscing tellus vivamus ornare. Malesuada platea risus elementum vel nullam aliquam. Lacus, elit felis, a eu. Ut tortor magna sit amet nibh mauris posuere enim. In placerat senectus consequat fames. Consequat leo, tempus non vel, consectetur phasellus enim consectetur at. Vitae sed iaculis.