Storing? 0800 3234 234
  • Zakelijk
  • Particulier
Projecten

Woonboerderij Miedum

In opdracht van bouwbedrijf De Vries Leeuwarden mochten wij de volledige installatie van deze prachtige woonboerderij in Miedum verzorgen. De oplevering is turn key. Dit betekent dat de woning compleet kant en klaar wordt opgeleverd. Het enige wat de bewoner nog hoeft te doen is verhuizen.

De woonboerderij heeft de klassieke vorm van een Friese stelpboerderij, maar is volledig van deze tijd met zijn installatiewerk. De nieuwe warmtepompen zorgen voor een heerlijke temperatuur in de woning. Hiervoor hebben wij 2 open bronnen geboord met een diepte van…… Eén bron is de “warme” bron en één bron is de “koude” bron. Daarnaast hebben wij de woning voorzien van een KNX systeem. Dit systeem is een intelligent systeem voor elektrotechnische installatie dat door middel van automatisering het wonen gemakkelijker, veiliger en flexibeler maakt. Tevens hebben wij de data installatie, WTW ventilatie en geluidsinstallatie verzorgd. De woning is geheel gasloos. Zo kunnen de bewoners zorgeloos de feestdagen tegemoet!

Elektrotechniek

H2 titel Hollen of anticiperen

Binnen Damstra is het hollen of anticiperen in plaats van hollen of stilstaan. Het jaar 2021 stond in het teken van ‘hollen’ maar ook voornamelijk anticiperen. Tekorten, veel inkopen waarmee wij de levertijden voor kunnen blijven, veel opslagcapaciteit, veel aanvragen door de hoge gasprijs en dat alles met een tekort aan vakbekwaam personeel. We pakken zoveel mogelijk op en aan, om er maar voor te zorgen dat onze klant tevreden is en blijft. Dat Damstra een familiebedrijf is, is in deze tijd een groot voordeel. Er zijn korte lijnen, een groot saamhorigheidsgevoel en we kunnen heel snel schakelen.

H3 titel

Sed pellentesque enim ut amet risus tellus pulvinar. Eu nascetur magna neque volutpat nunc arcu. Vel bibendum scelerisque et massa ut. Scelerisque non, ornare adipiscing tellus vivamus ornare. Malesuada platea risus elementum vel nullam aliquam. Lacus, elit felis, a eu. Ut tortor magna sit amet nibh mauris posuere enim. In placerat senectus consequat fames. Consequat leo, tempus non vel, consectetur phasellus enim consectetur at. Vitae sed iaculis.