Storing? 0800 3234 234
  • Zakelijk
  • Particulier
Home

Duurzame techniek particulier

Huishoudens verbruiken een enorme hoeveelheid aan energie. Gelukkig denken steeds meer mensen na over stappen die zij kunnen nemen om dit te verminderen. Een eenmalige investering kan op de langere termijn veel kosten besparen. Daarom bieden wij particulieren maatwerkadvies voor hun woning. Waar liggen kansen voor energiebesparing? Uiteraard houden we bij elk advies rekening met specifieke omstandigheden en budget.

Damstra loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. En dat is zeker niet alleen vanwege ideologische motieven zoals een beter milieu. Wie samenwerkt met Damstra zal al snel merken hoe groot de honger is naar elke innovatie, naar de nieuwste toepassingen en naar vernuftige technieken. Die drang naar kennis en verbetering zorgde ervoor dat Damstra al in de jaren negentig bezig was met ontwikkelen en toepassen van warmtepompen.

Damstra denkt met u mee en wij helpen u graag met advies, levering en het plaatsen van onder andere de onderstaande diensten.

Beveiliging

Laadpalen

Wilt u verduurzamen? Dan is de laadpaal de uitkomst! We komen bij u langs om uw situatie en wensen in kaart te brengen. We houden rekening met de huidige situatie, maar ook met de toekomst.

Duurzame techniek particulier

Warmtepompen

Damstra heeft ruim 30 jaar ervaring in het installeren en ontwikkelen van warmtepompen.

Zonnepanelen

Als specialist op het gebied van zonnepanelen helpen wij u graag met advies, levering en het plaatsen van zonnepanelen.